House of Media Osterholz-Scharmbeck


Learning together requires good light conditions

The media centre on the campus is a modern educational institution combining educational and life-long learning. It offers a library, media centre, archive and a combined canteen and assembly hall. Our light concept is as diverse as the functionality of each of the rooms: The lights are arranged in a varying pattern and follow the axes of the building consistently. This way the light creates a lively atmosphere and orientation and it picks up the colour concept of the outer facade, which resembles a colourful patchwork carpet.
oder: This way the light creates a lively atmosphere, while it takes up the multi-coloured concept of the outer facade.

Project: House of Media Osterholz-Scharmbeck
Client: City of Osterholz-Scharmbeck
Architect: Trapez Architektur / Dirk Landwehr
Completion: 2012
Photos: Meike Hansen


Comments are closed.